Does Osx 10.5 Leopard need an Intel Processor ???

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Avzone, Jan 28, 2009.

  1. Avzone macrumors 6502

    Avzone

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Location:
    U.k
    #1
    I have read the min spec on apples site and just thought i would ask in here from people that have actually done it. Does it need an intel Processor ?

    I am currently running a
    Powerbook G4 PowerPC
    1ghz with 768mb Ram
    250gb Hd
    on Osx 10.3.9 (Panther).

    Only Im finding im getting blown out a bit nowdays being on Panther and didnt think it was worth upgrading to Tiger.

    Anyone Got any advise please ?
    :)
     
  2. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #2
    It will work with that, however, you should consider adding more RAM.
     
  3. Chundles macrumors G4

    Chundles

    Joined:
    Jul 4, 2005
  4. SmurfBoxMasta macrumors 65816

    SmurfBoxMasta

    Joined:
    Nov 24, 2005
    Location:
    I'm only really here at night.
    #4
    currently running 10.5.6 on the following setup neveranottaproblemo:

    QS w/1.6ghz G4 upgrade
    1.5GB Ram
    Radeon 9800Pro 128mb
    2x Raptors + SIIG SATA controller card
    USB 2 card
    22" widescreen display
    wireless rodents & mucho access. of various types etc etc etc........
     
  5. Avzone thread starter macrumors 6502

    Avzone

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Location:
    U.k
    #5
    >>>

    Yeah I guess I should.
    I read somewhere that I may need a certain graphics card aswell or something ?
    My current one is Ge Force Fx Go500 32mb.
    :confused:
     

Share This Page