Does the MBA supports Maya 2015?

Discussion in 'MacBook Air' started by rjkrysh, Sep 14, 2014.

  1. rjkrysh macrumors newbie

    Joined:
    Sep 14, 2014
    #1
    Does the MBA supports Maya 2015? I am a transportation design student and i need it only for 3d model rendering of auto mobiles. I am not going to use maya for any animations. what kind of specs do i need in my macbook air to support maya for 3d rendering.
     
  2. Jessica Lares macrumors G3

    Jessica Lares

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Location:
    Near Dallas, Texas, USA
    #3
  3. m98custom1212, Sep 17, 2014
    Last edited: Sep 18, 2014

    m98custom1212 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 20, 2013
    Location:
    Toledo, Ohio
    #4
    Doesnt matter..................................


    Just because it's not certified doesn't mean it wont work.. It will work. Autodesk doesn't want 500 million calls about what computer to get or will this XXX device work. They will tell to check the certified website.

    I run Autodesk Design Suite (Inventor, Vault, Maya, Autocad), Solidworks 2014 and NX9 all off a Surface Pro 3 (128gb model 4gb)

    You dont need 8gb of ram either.

    OP- Get which ever you can afford. 4gb or 8gb. 128gb or 256gb. Is it worth it to go 8gb? Idk As I said I use a surface pro 3 4gb model with 128gb ssd storage. You really should get a desktop and a cheaper labtop.
     

Share This Page