Does the old remote work with the new 27 inchers?

Discussion in 'iMac' started by pb1300, Nov 4, 2009.

  1. pb1300 macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Location:
    Aigio, Greece
    #1
    I should be getting my 27" imac in the next couple of days (I ordered it from work). I forgot to order a remote though. So my question is...will the remote I had with my 06 20" iMac work with the new one I am getting?
     
  2. chinesealbumart macrumors newbie

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Location:
    Singapore
    #2
    My old remote works with the new Mac Mini. So I assumed it does for you.
     
  3. zaaria macrumors newbie

    Joined:
    Nov 4, 2009
    #3
    Sure. My apple tv remote works with my new 27" imac, so your old remote will work with you imac
     
  4. pb1300 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Location:
    Aigio, Greece
    #4
    Good, so I dont have to order the new remote. I am real excited for my new iMac. I got the old 20" back in 2006, where the ram is maxed at 2 GB. It has been a GREAT machine for me, but the past few months, it has been freezing on me, requiring a restart, and I have been getting some video issues on the screen. Its going to be a big difference going from a 20" to a 27"! I got it from my job for 1286 euros, which compared to the states, its not bad.
     
  5. zaaria macrumors newbie

    Joined:
    Nov 4, 2009
    #5

    Same than me. I pass from 20" to 27". Big difference, but i´m very pleased.
     
  6. iWoz macrumors 6502a

    iWoz

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Location:
    East Midlands, U.K
    #6
    Yes it works!!
     
  7. pb1300 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Location:
    Aigio, Greece
    #7
    Im still waiting for it to come. Im expecting a big difference, but I dont think I will really understand the difference until I have them side by side. Im super excited, but I know its not going to be all positive, because I have A LOT of transferring to do!
     

Share This Page