Does this mean I'm roaming??? No AT&t next to 3G...

Discussion in 'iPhone' started by kracker, Mar 5, 2009.

  1. kracker macrumors member

    Joined:
    Oct 14, 2007
  2. iSaygoodbye macrumors 6502a

    iSaygoodbye

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Location:
    a boat
    #2
    why not AT&T? Because they hate you.
     
  3. gr8whtd0pe macrumors 6502

    gr8whtd0pe

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Location:
    Belle, WV
    #3
    now slide your 5 screens over and show us that its jailbroken... or just reset your phone. there is no roaming with att.
     
  4. Vandam500 macrumors 68000

    Vandam500

    Joined:
    Sep 29, 2008
    #4
    There is no roaming with AT&T? What does that mean? AT&T covers 100% of the United States? I didn't know that:rolleyes:
     
  5. kracker thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    #5
    Not jailbroken trust me. I traveled to orlando and it did this. Also if you go into network settings it says 3G roaming and i have it off.
     
  6. benflick macrumors 68020

    benflick

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    #6
    Did the 'AT&T' thing eventually come back?
    Also, I'm pretty sure that if infact you were roaming it would say "roam".
     
  7. Small White Car macrumors G4

    Small White Car

    Joined:
    Aug 29, 2006
    Location:
    Washington DC
    #7
    No, but you don't get CHARGED for roaming in the U.S.

    Usually when someone says "roaming" they mean to say "roaming that I pay for."

    If you roam in the U.S. it doesn't show up on your phone and you don't pay for it. You have no way of knowing that it happened. I consider that setup to be "no roaming."
     
  8. yg17 macrumors G5

    yg17

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Location:
    St. Louis, MO
    #8
    My AT&T iPhone that currently says I'm roaming on Vodafone (Germany) and my next bill would beg to differ ;)
     

Share This Page