Does Windoze Vista still have that immitation dock feature??

Discussion in 'macOS' started by anti-microsoft, May 18, 2007.

  1. anti-microsoft macrumors 68000

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Location:
    Edinburgh, Scotland
    #1
    It did in the Longhorn (LOL) Beta. Well, at least in screenshots.
     
  2. GimmeSlack12 macrumors 603

    GimmeSlack12

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Location:
    San Francisco
    #2
    I'm using Vista right now and I don't know what you're talking about. Was it on the bottom or on the side? The sidebar thing is for your widgets and it gets in the way, a lot.

    Here's my review on Vista Business: It sucks. It doesn't network very well. And the Window Explorer crashes anytime something unexpected happens. This is the first time I've had to use a WinTel machine (cause of work) and it makes me miss my Mac so so much. Productivity is a thing of the past now that Vista is here!

    But no wannabe Dock here. Just the good old Start menu/task bar crap (I miss Expose and Quicksilver SOOOO Much).
     
  3. anti-microsoft thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Location:
    Edinburgh, Scotland
    #3
    HAHAHA, LOL I think they couldn't afford to suck up more Hard Drive space.
    Macworld Magazine, says it takes up 10GB's of space! Before I start critisizing Vista, how much HD does Tiger take up??
     
  4. DeaconGraves macrumors 65816

    DeaconGraves

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Location:
    Dallas, TX
    #4
    OSX is 3 GB I believe.

    Just wiped my drive of Vista and reinstalled XP Pro. I never thought I'd say this but man did I miss it. :p
     
  5. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #5
    Erm... :confused:

    Do you mean the thing on the right side of the screen here:

    [​IMG]
     
  6. M@lew macrumors 68000

    M@lew

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Location:
    Melbourne, Australia
    #6
    That's a Vista sidebar. It's not a rip-off of the OS X dock....it's a rip off of Dashboard. :p
     
  7. anti-microsoft thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Location:
    Edinburgh, Scotland
    #7
    I'm not refering to that, It's like a Mac OS X dock, EXACTLY THE SAME, but in windows, I've seen screenshots of the Longhorn Beta.
     
  8. anti-microsoft thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Location:
    Edinburgh, Scotland
  9. thejadedmonkey macrumors 604

    thejadedmonkey

    Joined:
    May 28, 2005
    Location:
    Pa
    #9
    To the OP: That never was a part of Longhorn, and never will be a part of Vista. I believe that's Object Dock, a program you can buy for Windows.
     
  10. thejadedmonkey macrumors 604

    thejadedmonkey

    Joined:
    May 28, 2005
    Location:
    Pa
    #10
    Wow, I never thought I'd say this, but compared to Aero, I really miss the LH theme.
     
  11. Shadow macrumors 68000

    Shadow

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Location:
    Keele, United Kingdom
    #11
    Fixed large image-please use tag[/B]
    Thats not even Vista :p
     
  12. anti-microsoft thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Location:
    Edinburgh, Scotland
    #12
    Well, when I still had a windows computer, I downloaded the Longhorn beta, and that "dock" was included.
     
  13. kiang macrumors regular

    kiang

    Joined:
    Apr 8, 2007
    #13
    MS never tried to copy the dock. they actually criticized it A LOT, and I downloaded every longhorn milestone, except for number3, and they never had any dock-feature whatsoever, so I think you just saw a 3rd party-app such as objectdock, aquadock, etcetc
     
  14. Bern macrumors 68000

    Bern

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Location:
    Australia
    #14
    Just as an aside to this thread (and not meaning to hijack) but my XP Pro ran out of validations and when I called M$ to get them to reactivate it the woman on the phone refused. She advised me to purchase Vista instead. So yesterday I went shopping around to get Vista and every place I went to (about 12 retailers) all advised me not to get it, but to get XP Pro. They all acknowledged that Vista is "....too buggy.." and 3 of them even told me they have customers who have bought pc's with Vista pre-installed come back to buy XP Pro and have Vista removed.
     
  15. anti-microsoft thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Location:
    Edinburgh, Scotland
    #15
    as I said before, vista is rubbish it takes up TEN FLIPPING GIGABYTES OF HARD DRIVE SPACE FOR CRYING OUT LOUD!!

    The only detail I like about vista is the window fade effect when you close a window.
     
  16. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #16
    This is done in some OSX apps, like Newsfire, but not many developers do it...
     
  17. M@lew macrumors 68000

    M@lew

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Location:
    Melbourne, Australia
    #17
    For that effect have a look at this haxie called Slider. It's ok, but tends to crash certain apps which can be put on the exclude list.
     

Share This Page