DONT use WD software with Mavericks!

Discussion in 'Mac Accessories' started by Ifti, Oct 31, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ifti macrumors 68000

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Location:
    UK
    #1
    Just a FYI for anyone who actually uses WD software in the first place!!

     
  2. old-wiz macrumors G3

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Location:
    West Suburban Boston Ma
    #2
    I've never installed the manufacturer's software for any HDD..thank goodness.

    I have a backup HDD from WD that I've been using with Mavericks with no problems, but I don't have any of the WD software installed.
     
  3. Donfor39 macrumors 6502a

    Donfor39

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Location:
    Lanarkshire Scotland
    #3
    Have been using WD external drive brill with AE/Mavericks/CC Cloner
     
  4. Team Timm macrumors regular

    Joined:
    May 17, 2012
    Location:
    FL
    #4
    I've never installed any of the WD software and my WD external HD still died... :(

    Not sure if it was just aging (not even 2+ years) or Mavericks fault.. Sucks.
     
  5. sjinsjca macrumors 68000

    sjinsjca

    Joined:
    Oct 30, 2008
    #5
    Terrible crapware, and always has been, both on Mac and Windows.

    Having said that, it's kind of amazing this wasn't identified when Mavericks was in beta.

    I have a literal pile of assorted WD drives, both USB and Firewire, and have no problems. But then I don't use the WD crapware.
     
  6. OllyW Moderator

    OllyW

    Staff Member

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Location:
    The Black Country, England
    #6
    Check your warranty status on their website.

    My 4 year old WD Studio external HD died a few weeks ago and I was sent a free replacement within a week.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page