Doom 3 Widescreen resolution

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Kyouya, Jul 14, 2008.

  1. Kyouya macrumors member

    Joined:
    Feb 9, 2008
    #1
    Hello everyone;

    I remember a tweark for PC that'd make doom 3 run on widescreen. Is there anything like that on the Mac version?

    thanks in advance.
     
  2. Kyouya thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 9, 2008
    #2
    Figured it out, got to hold command button while launching the game :)
     
  3. wearfishes macrumors newbie

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #3
    doom 3 load proplems

    hey, i was wondering if you had a problem when your game loads, i get sound but no grapics tho i have a high end mac pro, ive tryed changeing the resultion and running it on a windowed desplay but nothing is working :mad:
    any ideas??
    thanks
     
  4. Xavier macrumors 68020

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Location:
    Columbus
    #4
    I had the same problem. But all you have to do is unclick OpenAL (i think, im not at my Mac right now)

    Simple enough to fix, but it only happened when my laptop was not connected to my speakers.
     
  5. wearfishes macrumors newbie

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #5
    sorry im actully going to sound like i dont no anything now
    i nurmaly use ubuntu and bsd i only use my mac for graphical things and i have no idea how to use it any more :p
    is there a quick step by step guide?
    i cant find the thing you sugested to unclick (it was a quick look and i was problly looking in the wrong place)
    sorry
    thank you for your help and patience
     
  6. StrawberryJam8 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Location:
    Nevada
    #6
    doom3

    Wow that's a really old game. I havent played that in awhile now.
     
  7. ~Wibble~ macrumors member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Location:
    England
    #7
    every time i change the resolution it doesnt save when i restart the game, someone suggested 'vid_restart' to restart the graphics but not the game, this still didnt work, any ideas?

    Thanks

    ~wibble
     

Share This Page