Doom3 install

Discussion in 'iMac' started by Captain Planet, Apr 5, 2007.

  1. Captain Planet macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #1
    So I wanted to install Doom3...I put in disc1, and clicked on it...now I'm not sure how to install it. Does anyone have the game and happen to know how I go about to installing it?
     
  2. Captain Planet thread starter macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #2
    When I click on setup or other similar files, they're all .exe

    I bought the game like a year ago...could it be that it's not compatible with a Mac?
     
  3. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #3
    It sounds like you're trying to use the Windows version. Did you have it working a year ago?
     
  4. Captain Planet thread starter macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #4
    Well when I bought it it was for a PC...I've never had a Mac. But I thought it would work...
     
  5. neonblue2 macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Location:
    Port Pirie, South Australia
    #5
    Why would you think it'd work? If it doesn't say Mac OS X on the box then it's plainly obvious.
     
  6. Captain Planet thread starter macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #6
    ...

    Well is there a way I could make it work?
     
  7. e12a macrumors 68000

    e12a

    Joined:
    Oct 28, 2006
    #7
    download Bootcamp 1.2, install windows (use your previous pc's oem cd, but dont expect it to get properly activated).

    You can call in and say you upgraded your computer, but that doesnt really work for OEM copies, only retail copies because OEM is tied to your hardware.
     
  8. Captain Planet thread starter macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #8
    Alright, downloading Bootcamp now. Is it going to run well?
     
  9. Zwhaler macrumors 603

    Zwhaler

    Joined:
    Jun 10, 2006
    #9
    Games tend to run better on Windows than OS X.
     
  10. Cybix macrumors 6502a

    Cybix

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Location:
    Western Australia
    #10
    i run doom 3 on my macbook pro, under windows using bootcamp. it runs really well.

    im gonna get the mac version though... i hate having to use windows when I dont really need to!
     

Share This Page