Resolved Dorpdowns on the site are not working

Discussion in 'Web Design and Development' started by sk3pt1c, Nov 6, 2014.

  1. sk3pt1c, Nov 6, 2014
    Last edited: Nov 6, 2014

    sk3pt1c macrumors 6502a

    sk3pt1c

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    a simulacrum
    #1
    This is a Magento site and the "sort by" dropdown is not working on Chrome, Opera and Firefox but it works on Safari.

    Here's a sample page (sorry, most of the content is in greek).

    Any help will be much appreciated!
     
  2. sk3pt1c thread starter macrumors 6502a

    sk3pt1c

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    a simulacrum
    #2
    I'm a retard, i had display:none; on the options for some reason :(
     
  3. NutsNGum macrumors 68030

    NutsNGum

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Location:
    Glasgow, Scotland
    #3
    Probably wouldn't use that kind of language around here, Billy. Not unless you want your stay to be a short one.
     
  4. sk3pt1c thread starter macrumors 6502a

    sk3pt1c

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    a simulacrum
    #4
    Seriously?
     
  5. NutsNGum macrumors 68030

    NutsNGum

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Location:
    Glasgow, Scotland
    #5
    Seriously.
     
  6. sk3pt1c thread starter macrumors 6502a

    sk3pt1c

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    a simulacrum
    #6
    whatevs, dude, seriously :D
     

Share This Page