dot running across the screen

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by tkao2025, Feb 2, 2012.

  1. tkao2025 macrumors regular

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Location:
    New York
    #1
    Been a member for awhile now, but first time posting....

    Anyways, I just jailbroke my iPhone 4s and this is the first time I've done this. I notice that every time I go into an app that needs a passcode or password, I get a little dot that runs across my screen really fast.....it zips by from left to right. Anyone else notice or have this? I'm wondering what this is and more importantly, is it something I should be concerned about security wise? Thanks
     
  2. EvanLugh macrumors 68000

    EvanLugh

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Location:
    Developer land
  3. tkao2025 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Location:
    New York
    #3
    Unfortunately not....it just runs by within a millisecond.
     
  4. tkao2025 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Location:
    New York
    #4
    Ok got a picture. If you see just above the letter A on PASSWORD you will see a black arrow. This runs from top left to bottom left of screen

    Dot.png
     
  5. EvanLugh macrumors 68000

    EvanLugh

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Location:
    Developer land
    #5
    How odd, I haven't seen anything like it. Can't really help, except advise to do the usual restore/re-jailbreak etc. it is very odd..hopefully someone else might be able to help
     
  6. tkao2025 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Location:
    New York
    #6
    Thanks...I uninstalled and reinstalled and still there. I found out what the problem is though. As soon as I uninstalled Springtomize +ios5 the problem went away....once installed it happens again.....maybe I have to play with the settings a bit.
     
  7. tkao2025 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Location:
    New York
    #7
    I've been answering my own questions LOL :D

    But anyways if anyone is interested what's causing this is Springtomize/animations/custom duration. If I switch it on I see this and if I turn it off, it's gone....problem solved.
     
  8. EvanLugh macrumors 68000

    EvanLugh

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Location:
    Developer land
    #8
    Glad that you've solved it and thanks for updating with the problem, if anyone else has it atleast they can get the answer. :)
     

Share This Page