Downgrading to 4.3.3... 1013 error

Discussion in 'iPhone' started by m.itch, Sep 18, 2011.

  1. m.itch macrumors newbie

    Joined:
    Sep 18, 2011
    #1
    Every time I try downgrading from 4.3.5 to 4.3.3 I get a 1013 error.

    I have TinyUmbrella's TSS server running, I have SHSH blobs for both 4.3.5 and 4.3.3, and many others, but I can't seem to get this working. If anyone can help either here, or over TeamViewer, that would be great! :)
     
  2. Peterg2, Sep 18, 2011
    Last edited: Sep 18, 2011

    Peterg2 macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Location:
    Montreal, Canada
    #2
    I too had exactly the same problem not long ago and what has worked for me always since then is it to use fixrecovery with zlib1.dll (just in case).

    Go to Step Ten-Step Thirteen here:

    http://iclarified.com/entry/index.php?enid=16512
     
  3. m.itch thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 18, 2011
    #3
    Okay, it's recovering to the latest sync I think... which will most likely be 4.3.5.

    I'll try downgrading once it's done... thanks :)
     
  4. m.itch thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 18, 2011
    #4
    Didn't work :(

    Still gives the error code when trying to restore to 4.3.3

    :(
     
  5. Peterg2 macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Location:
    Montreal, Canada
    #5
    Have you been careful to follow the link I gave you for downgrading? The hosts file is crucial and the sequence is:

    1. Edit hosts file with something like note pad with admin privileges and delete all lines pointing to servers.
    2. Then fire up tinyumbrella and then start tss server.
    3. only then fire up itunes.
     
  6. m.itch thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 18, 2011
    #6
    Hmm. I tried it again and it worked.

    Thanks for the help :D
     

Share This Page