download mac games with pc cd key

Discussion in 'Mac and PC Games' started by dantnz, Jan 14, 2009.

  1. dantnz macrumors newbie

    Joined:
    Oct 20, 2008
    #1
    hi guys i was just wondering if any companies other than blizzard allow you to register a game online which you have the pc version of, so you can download a mac version? Cheers
     
  2. DoFoT9 macrumors P6

    DoFoT9

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Location:
    Singapore
    #2
    on most games, no.. they are very fussy about it.
     
  3. aluminumapple macrumors regular

    Joined:
    Jan 7, 2009
  4. dantnz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 20, 2008
    #4
    Which relic products? They don't make that many games for mac anymore do they?
     
  5. drichards macrumors 6502a

    drichards

    Joined:
    Nov 30, 2008
    #5
    Halo PC keys don't work for the Mac version. :(

    Late EA titles are just Cider wraps and you're probably good to go with those. Pretty much anything from Aspyr too.
     
  6. dantnz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 20, 2008
    #6
    So how would I be able to download the mac version and use pc cd key? can you register with ea or something?
     
  7. aluminumapple macrumors regular

    Joined:
    Jan 7, 2009
    #7
    Well relic games are for only pc so Mac wont be compatible :S.
     
  8. BayouBengal macrumors regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Location:
    Houston,TX
    #9
    It's old, but Quake 3 doesn't have problems using the key from a Linux copy. I downloaded the 1.32 Point release for Windows, and copied some files over from the CD and it's all good. I bought the Linux version years ago in clearance when the PC version was still $30 or $40. I need to try it out with Mac. Is there a universal binary for Quake 3?
     
  9. cardude280 macrumors member

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Location:
    West Virginia
    #10
    yeah
    http://ioquake3.org/get-it/
     
  10. BayouBengal macrumors regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Location:
    Houston,TX
    #11
    Thanks cardude! Hopefully running it in OSX will fix the crackling sound that I sometimes get when I run Q3A in Vista.
     
  11. neoelectronaut macrumors 68030

    neoelectronaut

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Southeastern Louisiana
    #12
    This is good to hear, as I just picked up Red Alert 3 because it was on sale, and while I don't really have a problem playing in Windows, it'd be nice to have the option of playing it directly in OS X.

    Whenever the Mac version of Red Alert 3 drops I'll try my key out and see what happens.
     

Share This Page