Dragon Age Origins Mac Dev Console?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Killery96, Aug 8, 2011.

  1. Killery96 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 20, 2011
    #1
    Hi MR Gamers, I was wondering (those of you who own Dragon Age Origins for Mac)

    - How do I enable the Dev Console? I'd really love to know and I've tried simply editing the Key Binding... ...Anyone have methods they could share? I'd really appreciate it!

    E.
     
  2. Killery96 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 20, 2011
    #2
    And btw, I'm on Lion 10.7, if that helps anything...
     
  3. doh123 macrumors 65816

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #3
    Never played it, but it should be the same way as on the PC, since its just a Ciderized game running the Windows version. You can look inside the app by right clicking it and selecting Show Package Contents.... dig through somewhere in there and find the c_drive folder and find the full Windows version installed in there.
     
  4. Killery96 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 20, 2011
    #4
    Thanks for the reply. I've tried some of the methods suggested for windows users, however they aren't exactly working. I was hoping someone who owns DA:O for the mac, as a digital download (preferably the Ultimate Edition, cause that's what I have) could tell me if and how they were able to get the Dev console working.

    E.
     
  5. navynoah1 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    #5
    same problem

    I have the same issue, been looking all over and there only two threads for this topic. This one and a closed one on A bioware site...
     
  6. Killery96 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 20, 2011
    #6
    unfortunately I found a resolution but then I just got Windows and DA:O for windows, and it works perfectly now... I forgot!!!
     

Share This Page