Dreamweaver image problem.

Discussion in 'Web Design and Development' started by waloshin, Jul 31, 2009.

  1. waloshin macrumors 68040

    waloshin

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #1
    Website image not working. The second image on my splash page for some odd reason wont display. I am using dreamweaver cs4.

    http://www.mopar4x4.com/
     
  2. DaReal_Dionysus macrumors regular

    DaReal_Dionysus

    Joined:
    Jan 9, 2009
    #2
    The problem is this here: file:///Mac osx/Users/waloshin/mopar4x4/forum.png

    Either you didn't define the site or you linked to a file outside the defined images location of the site.

    simple fix: first if you haven't already define a site. Create an images folder and place all images in there. Then add the images to the website from the images folder you created in your defined site and upload to the server.

    If you don't know how to define a site go here: http://www.dreamweaverclub.com/define-your-site.php

    Hope this helps.

    Neon
     
  3. waloshin thread starter macrumors 68040

    waloshin

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #3
  4. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #4
    That's not an error page, it's a directory index page. You're missing a default page in that directory if you're not directly using a page. Most web servers set things up so index.html or index.php will be used when they are present in a directory when no other file name is given. You don't have one.
     

Share This Page