e-trade shows up in Japanese?

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by itsallinurhead, Jul 1, 2007.

  1. itsallinurhead macrumors 6502

    itsallinurhead

    Joined:
    Apr 23, 2007
    Location:
    Southern California
    #1
    Anyone else has have the problem where etrade shows a bunch of japanese characters?
     
  2. aha yoda macrumors newbie

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    Above the Pacific Ocean
    #2
    ::D That is halarious! I bet it is just an E-Trade bug though... :p
     
  3. chrissurra macrumors member

    Joined:
    Feb 9, 2005
  4. itsallinurhead thread starter macrumors 6502

    itsallinurhead

    Joined:
    Apr 23, 2007
    Location:
    Southern California
    #4
    sure did
     
  5. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #5
    Did you click the Chinese language icon at the top by mistake at some time? Try using the page specifically for English / US:

    https://us.etrade.com/e/t/home

    Or else try resetting your browser and then loading again. (It's in English for me.)
     
  6. paulpet macrumors member

    Joined:
    Sep 7, 2006
    #6
    FYI - I logged in and eTrade seems to be working just fine for me...
     

Share This Page