earbud jack issue anyone?

Discussion in 'iPhone' started by Four oF NINE, Oct 14, 2011.

  1. Four oF NINE macrumors 68000

    Four oF NINE

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Location:
    Hell's Kitchen
    #1
    My 4S jack receptor doesn't seem to have a good tight spring connector inside.. When I first tried using the iPod function on a walk with my dog, it kept pausing, you had to play with the jack and get it 'just so' for it to play through the earbuds.. In the course of a 45 minute walk, I had this issue about 8 times.

    Yes, I have a case, and no, that isn't the problem.. The earbuds are Apple earbuds with the microphone.

    Any ideas? Anyone?
     
  2. Four oF NINE thread starter macrumors 68000

    Four oF NINE

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Location:
    Hell's Kitchen
  3. mgipe macrumors demi-god

    mgipe

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Location:
    CA
    #3
    It may be that the spring action is TOO tight. Make sure the plug is firmly and fully inserted all the way. I've seen this happen with a lot of Apple products.
     
  4. Four oF NINE thread starter macrumors 68000

    Four oF NINE

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Location:
    Hell's Kitchen
    #4
    Thanks for answering, but I can tell you it's absolutely no way too tight.. it's extremely loose in the connector, hardly any resistance at all putting it in or pulling it out..

    I suppose I can exchange it, but man, what hassle.. The return places will be impossible for weeks..
     
  5. lamirona macrumors newbie

    Joined:
    Jun 7, 2011
    #5
    Earbuds don't work right with 4S

    I'm having the same problem; it's as if the jack is just a tiny bit too small. Does anyone have a suggestion of how to get the earbuds shipped with the phone to work properly, or am I going to have to buy a Bluetooth?
     

Share This Page