Early 2009 24" imac hd not showing under devices

Discussion in 'iMac' started by 3pointers, Nov 7, 2009.

  1. 3pointers macrumors newbie

    Joined:
    Apr 20, 2008
    #1
    I'm not sure what the culprit is because the night I downloaded the last update of 10.5.8, the circuit for this room also blew. I don't know if it interrupted the download or not, as I wasn't paying attention. However, the next morning I woke up to the gray screen and it never booted.

    I finally was able to boot it up and the hard drive had a name like kjkldfjkjdkljafkjadkj. I renamed the hard drive and ran disk utilities on it. It needed to be repaired, so I installed the installation CD and used disk utilities from it. It says everything is fine.

    However, the hard drive now does not show up under Devices when using Finder.

    Also, everything seems to be a lot more sluggish now.

    Any ideas?

    Thanks

    TJ
     
  2. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    Have you taken a look at Finder > Preferences > Sidebar?
    [​IMG]

    Maybe you have dragged it out of the Sidebar, so you can drag it into the Sidebar again.
     
  3. 3pointers thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 20, 2008
    #3
    For some reason, it was unchecked in preferences. But even after rechecking it, rebooting (which took 5 minutes), it still didn't show. Ended up taking it into the local Apple store, so we'll see what they find.
     

Share This Page