EDGE Down in Philadelphia area?

Discussion in 'iPhone' started by Benjamindaines, Feb 2, 2008.

  1. Benjamindaines macrumors 68030

    Benjamindaines

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Location:
    A religiously oppressed state
    #1
    EDGE seems to be broken in the Philadelphia area, I get a message saying it can't activate EDGE. I have tried on 2 iPhones (although on the same plan). Anybody else having this issue? I havent seen any reports of this yet but I know that EDGE was down in the middle of the US yesterday.
     
  2. peterjeter26 macrumors member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    #2
    not that i know off i'm in the new york city region and the edge is working perfectly however just last week i had my phone with me and i had no service the whole day up until 4 p.m.. its really weird try restoring or putting it into airplane mode and switching it back on to make it search.
     
  3. B.A. macrumors regular

    Joined:
    Feb 18, 2007
    #3
    I'm not that close to Philly (about 45mins-1hr out in NJ), but EDGE is fine for me here as well. That probably doesn't help your situation.
     
  4. Benjamindaines thread starter macrumors 68030

    Benjamindaines

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Location:
    A religiously oppressed state
  5. babalou macrumors newbie

    Joined:
    Sep 5, 2007
    #5
    I'm in New York City and Edge seems to be down here as well, along with the PDP error message.
     
  6. matttnyc macrumors newbie

    Joined:
    Jun 30, 2007
    #6
    I'm in nyc too and having the same problem right now.
     
  7. sh4ners macrumors member

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Location:
    Chicago
  8. Benjamindaines thread starter macrumors 68030

    Benjamindaines

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Location:
    A religiously oppressed state
  9. SRSound macrumors 6502

    Joined:
    Jun 7, 2005
    #9
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/4A93 Safari/419.3)

    I'm in Philly and edge is working just fine for me
     
  10. iSaint macrumors 603

    iSaint

    Joined:
    May 26, 2004
    Location:
    South Mississippi y'all, near the water!
    #10
    I was having problems in Mississippi earlier. It's a conspiracy, I tell ya!
     
  11. BryanLyle macrumors 6502a

    BryanLyle

    Joined:
    Aug 2, 2005
    #11
    Edge network was down in Virginia as well. Charlottesville / Staunton area. I called AT&T and of course, they had no reported outage.

    Came back up around 4:45pm EST or so.
     
  12. 80s Fan macrumors member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    #12
    I live in Harrisburg (about 90 minutes or so from Philly). Edge was down here a good chunk of this afternoon. I kept getting the "could not activate Edge" (or something similar) yesterday for a couple of hours as well. I had some trouble with it earlier in the week as well. It's a pain when it's down!
     
  13. DuFFy macrumors regular

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    Phila
    #13
    Im living right near center city and i didnt have any problems yesterday or today..
     
  14. 80s Fan macrumors member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    #14
    I had trouble with the Edge for a couple of hours again last night. I turned my iPhone off and on and was able to get back on. I don't know if that was a fluke as its the first time turning off and on has worked for me.
     

Share This Page