Resolved Edge not playing YouTube videos

Discussion in 'Alternatives to iOS and iOS Devices' started by Michael Goff, Sep 13, 2015.

  1. Michael Goff macrumors G3

    Michael Goff

    Joined:
    Jul 5, 2012
    #1
    As the title says, videos just aren't loading. I'm on version .... 20.10532.0.0 if that means anything. I also can't post in the YouTube support forums because I can't get the post editor to come up to make a post.

    Anyone have any idea on what I can do to make the browser play video on the site again?
     

    Attached Files:

  2. MRU macrumors demi-god

    MRU

    Joined:
    Aug 23, 2005
    Location:
    Ireland
    #2
    Strange. Working here I'm on 20.10240.16384.0
     
  3. c8rlo macrumors 6502

    c8rlo

    Joined:
    Sep 1, 2015
    Location:
    FL
    #3
    OP

    have you tried clearing the "cache" in Settings>Applications>Application Manager? or worse case scenario uninstall then reinstall...
     
  4. diamond.g macrumors 603

    diamond.g

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Location:
    Virginia
    #4
    Are you using an insider build?
     
  5. Michael Goff thread starter macrumors G3

    Michael Goff

    Joined:
    Jul 5, 2012
    #5
    I think they changed something.

    Reinstall Edge?

    10532. It's supposed to be on the road to threshold 2.
     
  6. c8rlo macrumors 6502

    c8rlo

    Joined:
    Sep 1, 2015
    Location:
    FL
    #6
    nvm, disregard; i misread...:oops::D
     
  7. diamond.g macrumors 603

    diamond.g

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Location:
    Virginia
    #7
    Yeahhhh, I went back to GM cause I had issues running Insider Builds (lots of bug checks and no way to debug the dump to determine what it was).

    Sadly I know I am not of much help, are there some advanced options (Edge has a about:flags equiv) that may help?
     
  8. Michael Goff thread starter macrumors G3

    Michael Goff

    Joined:
    Jul 5, 2012
    #8
    Oh hey, you did help. I disabled some 'experimental JavaScript' feature thing and now it works. I dont remember checking the box, but I probably did at some point.
     
  9. diamond.g macrumors 603

    diamond.g

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Location:
    Virginia
    #9
    Yay!!
     

Share This Page