edge not working for tmobile iphone 4 4.1

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by vincentliu89, Oct 19, 2010.

  1. vincentliu89 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2010
    #1
    OK, got the cellular data to show ( thanks to the guy that thought me to dl supremem pref :D)

    Now, i got the 9.99 web2go plan from tmobile, i tried both wap.voicestream.com and epc.tmobile.com on the apn, everytime i go to a site in safari, it says either "safari cant open.." or it redirects me to a web2go site and says my plan is not supported.

    Any ideas?
    btw my MMS works :p
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    Try some different APN settings.
    Sometimes it does that but a day later it starts working on a friends iphone 3G with Tmobile.
     
  3. Eric Noa macrumors 6502

    Eric Noa

    Joined:
    Nov 4, 2008
    #3
    Were you able to get it fixed? Im having the same problem. Also what settings are you using for MMS.... My MMS arent working either
     
  4. Mpulsive81 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Location:
    McKinney, TX
    #4
    I've got the 9.99 plan as well. Here's what I use...

    cellular data
    APN: internet2.voicestream.com
    username: <blank>
    password: <blank>

    MMS
    APN: epc.tmobile.com
    MMSC: http://mms.msg.eng.t-mobile.com/mms/wapenc
    MMS Proxy: 216.155.165.50:8080
    MMS Max Message Size: 1048576
     
  5. Neverbepeace macrumors 6502a

    Neverbepeace

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Location:
    New York
    #5


    How did you get the $9.99? I have the BB plan with 500 mins....unlimited text...and data......Trying to save some pennies.
     
  6. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
    #6
    U need to tell them u have a regular phone like a raZor or something.
     
  7. Neverbepeace macrumors 6502a

    Neverbepeace

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Location:
    New York
    #7
    Will it work on flexpay? I tried calling and all they tell me is I can get 500 mins and data for $39.99.
     
  8. Mpulsive81 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Location:
    McKinney, TX
    #8
    I had the BB Curve for a while too. Log into your tmobile account and you should be in under the Manage section. You want to click "Not my phone" under the pic of whatever phone T-Mobile has on file for you. Then you want to check off Motorola and select the RAZR V3 (or "RAZR V3 - Pearl Grey", I forgot which one I did specifically). Then when you try to change your services you should see the options available for that phone (including the cheaper internet plan).
     
  9. Neverbepeace macrumors 6502a

    Neverbepeace

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Location:
    New York
    #9
    Nope.....I have flexpay so I don't think I can get a low bill like that......sucks
     

Share This Page