EDGE to G3...

Discussion in 'iPhone' started by tommoran, Jun 22, 2008.

  1. tommoran macrumors member

    Joined:
    Sep 10, 2007
    #1
    Sorry for the ignorance, but:

    1. Will my 1st gen iPhone seamlessly and transparently begin working with G3?

    2. If not, is there an adaptor or hack of any kind to make this happen?

    Thanks
     
  2. yode macrumors 6502

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Location:
    Los Angeles
    #2
    why would they make an iPhone "G3" if the original iPhone could use the "G3" networks?


    Simple answer: No to the "G3".
     
  3. sassenach74 macrumors 65816

    sassenach74

    Joined:
    May 3, 2008
    Location:
    Hampshire, England
    #3
    Wirelessly posted (PPC; 240x320; HTC_TyTN/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; IEMobile 7.7))

    *3G
    And the answer is no, 3G capabilities are a hardware thing, sorry.
     
  4. kleo macrumors regular

    Joined:
    Feb 18, 2008
    #4
    If you mean the data on your original iPhone then i think the answer is yes you can seamlessly transfer all your contacts and songs over to the new iPhone 3G hardware. If you want 3G speeds on your old phone, sorry that wont happen. Just keep using the WIFI its faster then edge and 3G :eek:
     
  5. sassenach74 macrumors 65816

    sassenach74

    Joined:
    May 3, 2008
    Location:
    Hampshire, England
    #5
    Wirelessly posted (PPC; 240x320; HTC_TyTN/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; IEMobile 7.7))

    @ kleo: It may be faster, but it isn't as widely available in most places
     

Share This Page