El Capitan 10.11.2 PB is out

fox1401

macrumors regular
Original poster
Sep 8, 2015
158
41
Focus Areas
  • Graphics
  • Mail
  • Wi-Fi
  • Calendar
  • USB
  • Notes
  • Photos
  • Spotlight
 

fox1401

macrumors regular
Original poster
Sep 8, 2015
158
41
Completely screwed up mounting/unmounting of Firewire and USB external drives, had to revert to 11.1
USB external drive works fine for me. What Mac device are you using? Better warn my friends about this.
 

fox1401

macrumors regular
Original poster
Sep 8, 2015
158
41
Completely screwed up mounting/unmounting of Firewire and USB external drives, had to revert to 11.1
USB external drive works fine for me. What Mac device are you using? Better warn my friends about this.
 

davvanc

macrumors member
Oct 29, 2015
54
6
USB external drive works fine for me. What Mac device are you using? Better warn my friends about this.
Had this issue on my Mac Pro and my MBP 2011. After reverting to 11.1, there is no such issue. It was not constant, but happened about 50-60% of the time, both connecting drives (would not show up on the desktop) and unmounting them.
 

fox1401

macrumors regular
Original poster
Sep 8, 2015
158
41
Had this issue on my Mac Pro and my MBP 2011. After reverting to 11.1, there is no such issue. It was not constant, but happened about 50-60% of the time, both connecting drives (would not show up on the desktop) and unmounting them.
Thanks.
 

Peter118

macrumors newbie
Aug 19, 2015
18
3
PIA (private internet access) app refuse to connect, UDP as well as TCP. Went back to 10.11.1, now it connects without any problem.