Email agent problem

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by LessO2, Feb 9, 2017.

  1. LessO2 macrumors regular

    Joined:
    May 20, 2012
    #1
    iPhone 6 Plus, operating v10.2.1 since the day it came out.

    Using Apple default email agent. When opened, the email program will crash three to eight seconds after opening, regardless of the kind of activity I do in that small window.

    No problem receiving mail, but obviously not enough time to send. Problem started this afternoon.

    Solutions?
     
  2. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #2
    Have you tried restarting your device to see if that helps? Perhaps removing your email account and adding it back in?
     
  3. LessO2 thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 20, 2012
    #3
    Yes, I have done the hard reboot four times, twice with the email program open, twice closed.

    There are four email accounts.
     
  4. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #4
    Open or closed shouldn't really matter as everything gets closed once you restart. Perhaps one of the email services that you have an account with is having some issues today and causing some weird problem?
     
  5. LessO2 thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 20, 2012
    #5
    I have received emails just fine. The screen will just turn grey for about a half a second, then go back to the main screen.
     
  6. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #6
    Something is crashing the app. Might be an email in one of the accounts. Might be something about an account. Might be something else.
     

Share This Page