OS X Empire Total War: I need help (feral please ?)

Discussion in 'Mac and PC Games' started by USMC-SOLDJABOY, Aug 12, 2013.

  1. USMC-SOLDJABOY macrumors newbie

    Joined:
    Aug 12, 2013
    #1
    Helloooo everyone, I play the TW series on my mac 10.8.4, and I have been experiencing problems on Empire Total War Gold BOX edition: so I bought, insered the disk and installed the game on my mac, the game runs fine etc etc... BUT ! Some units normally included in the Gold edition (G.E) version are NOT present in campaign. And the ones I miss the most are the 1st Maryland, 2nd New York and 1st or 2nd Delaware regiments, available for the US. In customer battles, I'm able to purchase them and play with them, but not in The Road To Independence Campaign :( . When I go to the technologies I see that this particular technology gives me access to these units, but when the building is constructed none of them are available. This bothers me a lot, and I hope someone can help me with: really, any help is very much appreciated !
    Thank you !
    P-S: Does anyone know if Darthmod works on Mac now ? :confused:
     
  2. MichalM.Mac macrumors regular

    MichalM.Mac

    Joined:
    Mar 26, 2006
  3. USMC-SOLDJABOY thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 12, 2013
  4. edddeduck macrumors 68020

    edddeduck

    Joined:
    Mar 26, 2004
    #4
    http://downloads.feralinteractive.com/mods/empire/EmpireEliteUnitsHotFix.dmg

    Yes but you have to install it and get it working yourself no Mac installer for lazy modders :) A few forums have manual instructions but if you cannot be bothered with all that then you will have to wait as I am crazy busy on new games and have very little modding time.

    As Michal says just email support, I might hang out in the forums and offer help from time to time but please email us that's what the email address is for :)

    Edwin
     
  5. USMC-SOLDJABOY thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 12, 2013
    #5
    Hey, thanks Edwin for answering, I was actually hopping you would answer :) !
    May I ask what is the link for ? (The download link.)
    I downloaded it, so do I have to do anything or is it going to be applied once I launch the game ? Thank you !
    P-S: I have sent a report to feral, just in case. :D
     
  6. USMC-SOLDJABOY thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 12, 2013
  7. saturnotaku macrumors 68000

    Joined:
    Mar 4, 2013
    #7
    He has other things to do besides hang out in the forums. Give it 24 hours before bumping.
     
  8. USMC-SOLDJABOY thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 12, 2013
  9. edddeduck macrumors 68020

    edddeduck

    Joined:
    Mar 26, 2004
    #9
    Open the downloaded dmg volume and read the "ReadMe". :)

    It's pretty simple ;) You double click on the installer and it will update your game data with a new file unlocking some of the missing elite units. This fix will only effect NEW games, your old save games cannot be fixed once you have started playing.

    Edwin

    My to-do list agrees with that :)

    Edwin
     
  10. USMC-SOLDJABOY thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 12, 2013

Share This Page