engaged tone/uk/stupid

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by mac2thefuture, Jan 5, 2008.

  1. mac2thefuture macrumors 65816

    Joined:
    May 15, 2007
    Location:
    Lancashire, North West, UK
    #1
    I' m never sure if a call I'm making is engaged or there's a tech error such as input error on the number dialed-same tone for both! Why?
     
  2. speakerwizard macrumors 68000

    speakerwizard

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    London
    #2
    pretty sure no-one would be able to tell you then answer except ppl not aloud to lol
     
  3. mac2thefuture thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 15, 2007
    Location:
    Lancashire, North West, UK
    #3
    ?????
     
  4. speakerwizard macrumors 68000

    speakerwizard

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    London
    #4
    no-one here was involoved in the making of the iphone, and people who were are not aloud to publicly comment on such things.
     
  5. mac2thefuture thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 15, 2007
    Location:
    Lancashire, North West, UK
    #5
    ;)
     
  6. The Phazer macrumors 68030

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Location:
    London, UK
    #6
    Yes, it is quite annoying, I thought O2 had gone down again the first time I tried to ring someone who was engaged.

    Phazer
     

Share This Page