Epson SX515W no longer work on wireless

Discussion in 'Mac Accessories' started by thedon1, Oct 16, 2011.

  1. thedon1 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #1
    I have an Epson SX515W and it's been working fine for over a year now. I'm using it wirelessley with my time capsule.

    It;s recently stopped working over wireless. When I connect it to my Mac, i run the epson software to tell it my network settings and then when I go to add the printer in the printers section of system preferences, it doesn't show up. I then run the Epson network software again and it shows that there's no network info saved on this printer.

    On the odd occasion it works, after about a day it forgets the network settings within a day.

    I'm assuming it's the printer but could it be the time capsule? Any ideas?

    Thanks
     
  2. thedon1 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #2
    Usually when I try to select the printer in printer settings, it comes up as EPSON and the Mac address of the printer followed by (ip). Now I only see the EPSON and the Mac address and when I select it, it looks for software but can't find any.
     
  3. thedon1 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #3
    Anyone got a view on this?

    I don't want to buy a new printer if I don't need to.
     
  4. richlee111 macrumors regular

    Joined:
    Feb 27, 2011
    #4
  5. thedon1 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #5
    I installed that file but when I go to install the printer from the settings page, it's still trying to download the software from Apple and never succeeds. Any ideas?
     

Share This Page