Error 1600 can't upgrade to iOS 5

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by anonymous12, Jan 5, 2012.

  1. anonymous12 macrumors member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    #1
    I attempted to update my jailbroken iphone 4 and I keep getting error 1600. Is there anyway to fix this?
     
  2. noiceT macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Location:
    Catalina Wine Mixer
    #2
    Put your phone in DFU mode.

    Also you should post this in the hacks forum.
     
  3. anonymous12 thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    #4
    When my iphone 4 is switched on normally I get error 21. WHen it is in DFU mode I get error 1600. And btw how do I know if my iphone is CDMA or GSM?
     
  4. GraphicsGeek macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 19, 2008
    #5
    Umm who is your carrier?
     
  5. anonymous12 thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 22, 2011
  6. GraphicsGeek macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 19, 2008
    #7
    Im not familiar with that carrier seeing as its not in the US. Im assuming its GSM, just because CDMA is pretty rare outside of the US. The easiest way to tell is if you have a SIM card slot on the side. If so, then yes, you more than likely have GSM.
     
  7. anonymous12 thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    #8
    Ok the update finally worked! If i choose to restore my iphone as a new one, can I still restore from backup afterwards?
     
  8. NZed macrumors 65816

    NZed

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Location:
    Canada, Eh?
    #9
    So is my carrier(Oh Canada ;)). You have a sim card right? Its GSM

    And no you cant
     
  9. Cap41 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 19, 2008
    #10
    Error 1600 is fixed by editing the host file. You will have to google how to fix. its easy. Basically when you jailbreak you have pointed iTunes towards cydia to sign the FW instead of apple. When you restore your host file is still pointed at cydia. Therefor its not signing the correct FW. you need to remove the line gs.apple.com remove it or rename it. Then it will restore.
     
  10. ybjz521 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 14, 2012
    #11
    cdma - verison
    gsm - at&t t-mobile etc ......

    I only now this
     

Share This Page