Error 3014

Discussion in 'iOS 5 and earlier' started by Dtp8513, Oct 12, 2011.

  1. Dtp8513 macrumors regular

    Joined:
    Nov 17, 2010
    #1
    I attempted to install iOS 5 and I received a error code 3014. My phone wont update or restore- sometimes it gets further along in the process and then the error pops up again..

    HELP!!!! Please!!
     
  2. Darwing macrumors 6502

    Joined:
    Nov 5, 2009
    #2
    you have cydias server in your hosts file, go to the file and remove it, u must know what i mean cause you put it there
     
  3. EvoNiner1986 macrumors regular

    Joined:
    Jan 17, 2011
    #3
    I'm getting this same exact error. Please advise how to remove this so that I can successfully update my iPhone to iOS5. Any help would be appreciated.

    My phone WAS previously jailbroken (isn't anymore) and I'm not too proficient at jail braking and all the files associated with it (i.e. Cydia, etc)

    Thanks
     
  4. Dtp8513 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 17, 2010
    #4
    i have NEVER jailbroken this iphone.. I did on my old 3gs..

    How do I do that- remove that file?

    ----------

    pump pls help =)
     
  5. EvoNiner1986 macrumors regular

    Joined:
    Jan 17, 2011
    #5
    I fixed it!

    Disabled the firewall on my MacBook and it worked the 1st time flawlessly :cool:
     
  6. darthlinux macrumors member

    Joined:
    Jul 12, 2011
    #6
    I had the same error seems to be working now, just waiting for the install to finish.
     
  7. Imola Ghost macrumors 65816

    Joined:
    Mar 21, 2009
    #7
    I've NEVER jailbroken my phone/ipad 2 and I'm getting the same message/error.

    I just turned off the Firewall to see if that let's me update.

    ----------

    Yeah, it won't let me update my iPhone 4 or my iPad 2.

    I disabled the Firewall on my MBP and tried using the direct downloaded file I got from the top of the forum and the one using the built in update/restore in iTunes, neither are letting me update.
     
  8. tanneritekid macrumors newbie

    Joined:
    Oct 12, 2011
    #8
    just keep trying i was stuck at restore for a while to.
     

Share This Page