Error 500 question for T-Mobile

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by rapidj, Sep 1, 2008.

  1. rapidj macrumors regular

    Joined:
    Mar 6, 2003
    #1
    Hi, I unlocked my iphone and I'm using T-mobile with it. I got the T-zones and downloaded the T-Zones hack which worked fine for a while, but now I keep getting the Error 500 Internal Server Error message and it won't connect to any of the websites any longer unless I connect via WiFi. I reinstalled the most recent T-Mobile hack from Cydia and I'm currently using 2.0 on my iPhone. Any suggestions on what I can do to restore my edge network?

    thanks
    Kory
     
  2. rapidj thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 6, 2003
  3. chadamorrill macrumors 6502

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Location:
    Orlando, FL
    #3
    Hrm... just disabled WiFi on mine to use Edge, and it worked fine. I have not installed the new TZone's hack though. I assume you've turned off/on the phone, so, we could go to step two and try to uninstall the TZone's hack package, reboot the phone, then install again?

    Shrug... short of that, I dunno. Could always check with TMo to see if there's an extended outage in your area?
     
  4. rapidj thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 6, 2003
    #4
    I haven't tried to uninstall the T-Zones hack. I just re-installed the current hack, 2.0 I believe. Also I am running 2.0 on my phone. I have not upgraded for fear of undoing what I have so far. 2.0 seems to work fine other than the T-Zones hack, so why mess. Not sure of being on 2.0 still would matter in the equation. I will try to uninstall tonight, reboot and then re-install and see what happens.
     
  5. Love Juice macrumors regular

    Joined:
    Jun 2, 2008
    #5
    have you tried manually editing the preferences.plist file yourself and see if that works? that's how i've done my tzones since b4 the bossprefs "hack" was out. never had a problem so far 1.1-current fw's
     
  6. rapidj thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 6, 2003
    #6
    I uninstalled the T-Zones hack, rebooted the iphone, installed the hack again and rebooted one more time. Worked like a charm. Thanks for the suggestion
     

Share This Page