Error installing Vista on my MacBook

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by duelingdragons, May 13, 2007.

  1. duelingdragons macrumors 65816

    Joined:
    May 13, 2007
    Location:
    Orlando, FL
    #1
    It's the black 13.3" model...

    I create the partition, boot into Vista, and it locks up on "Windows is loading files"... and then I get an error message saying something to the effect of: "Windows has encountered a problem communicating with a device attached to your computer."

    GAH. Any ideas on how to fix this?
    Thanks guys!
     
  2. duelingdragons thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 13, 2007
    Location:
    Orlando, FL
    #2
    Can someone PLEASE suggest a remedy?
    I have scoured the depths of the internet, and have found nothing.

    Anything at all?
    I need Vista for work.. and this is the only machine I have.

    thanks!

    BTW: Error Code is: 0xc00000e9
     
  3. Cindynjgirl79 macrumors 6502a

    Cindynjgirl79

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Location:
    New Jersey
    #3
    why are u installing vista anyway? u have a Mac!
     
  4. duelingdragons thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 13, 2007
    Location:
    Orlando, FL
    #4
    Well, considering this is a "Windows on Mac" forum, shouldn't you be making this post in every topic here?

    Besides that, in my previous post, I said, and I quote:
    I need Vista for work.. and this is the only machine I have.
     

Share This Page