ESPN videos won't play (weird flash problem?)

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by andyACEcandy, Aug 13, 2012.

  1. andyACEcandy macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 11, 2008
    #1
    It's weird, videos work EVERYWHERE else like Youtube, and any other random site that has flash videos. When I go to ESPN, they never play.

    If you go to ESPN.com, their homepage typically has a video to showcase some news story. These never seem to play for me. The odd part is that when I hover over the time, I can see the little preview of what part of the video I would be at ... for example if I hover over to the 1:32 mark, I'd see a screenshot preview of what would be playing at 1:32... only thing is the video won't play. So weird

    Any thoughts?


    Thanks!
     
  2. satcomer macrumors 603

    satcomer

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    The Finger Lakes Region
    #2
    Do you have any add blockers or flash blockers installed? If so try pausing them to see if they are causing the problem.
     
  3. jvj24601 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 18, 2012
    #3
    I had the same problem over all three browsers on my system:Firefox, Safari, and Chrome.

    It turns out that the issue was due to Adobe Flash settings (System Preferences | Other | Flash Player | Storage). Apparently I had a bunch of sites blocked from using Local Storage Settings - not sure how long ago I did that. I just up and removed all sites from the list, and my ESPN videos now play. Hope this helps.

    For the record, my primary browser is Firefox (always latest version) with extensions Adblock Plus (disable ads) and Flashblock (require an extra click to enable Flash content, so videos don't automatically start playing when a page loads).
     

Share This Page