Ethernet connected but internet and server fails

Discussion in 'MacBook' started by Atazure, Jul 7, 2009.

  1. Objectivist-C macrumors 6502

    Joined:
    Jul 1, 2006
    #2
    Use DHCP, not PPPoE. The username/password may be for a webpage or something, not the LAN connection.
     
  2. Atazure thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #3
    GAh! Forgot about the obious: Thank you for the feedback!

    Um do you mind telling me what the DHCP is? I know it's one of the options i can pick, but what it stands for or what kind of connection it is?
     
  3. Atazure thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2009
  4. reebzor macrumors 6502a

    reebzor

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Location:
    Philadelphia, PA
    #6
    The username and password is probably for 802.1x authentication.
     
  5. Atazure thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #7
    What do you mean? Do i have to input them somewhere else? Or are they there just in case? (i did look it up on wiki this time and i think you're right but i'm still not sure as to how to approach this whole problem).

    I'm using a laptop at work and iwon't be able to try the solution above till i get home, so just in case that one doesn't work, do you have any other advice or anything else i could try to make it work?
     
  6. Atazure thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #8
    And so a new development in an old case! Anyone could help?
     

Share This Page