Ethernet Hub for Old Airport Extreme?

Discussion in 'Mac Accessories' started by Hrothgar, Jun 13, 2016.

  1. Hrothgar macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Location:
    New York
    #1
    I've got an old (flat) AE. It seems to be working fine. But I've got five devices I want to hard-wire and it has only four ports.

    Can someone recommend a good ethernet hub for me?
     
  2. Fishrrman macrumors G4

    Joined:
    Feb 20, 2009
    #2
    You don't have to spend a lot to get a hub.
    I've got a "Trendnet" 8-port hub that works fine. Memory is fading, but I believe I got it on sale for $15-20....
     
  3. dwfaust macrumors 68040

    dwfaust

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Location:
    I am here => [•]
    #3
  4. Hrothgar thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Location:
    New York
  5. Altemose macrumors G3

    Altemose

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Location:
    Elkton, Maryland
    #5
    @Hrothgar Do not use a hub in this day and age but rather a switch for optimum performance and reliability.
     

Share This Page