iPhone Evasi0n SIRI bricked iphone4 HELP!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by H3ck9d, Feb 8, 2013.

  1. H3ck9d macrumors newbie

    Joined:
    Feb 8, 2013
    #1
    Hy!
    Please help!

    I restored, and jailbreaked my iphone 4, it worked good, but I installed Siri from cydia, and my phone is dead! It don't show apple logo... tested the "push for 10 second the lock and home..." and some more options... But don't worked any options... PLEASE HELP FOR ME!
     
  2. j.dstasio macrumors 6502

    j.dstasio

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    South Jersey
    #2
    AFAIK, all of the Siri Proxy hacks quit working a long time ago.

    Put your phone into DFU mode (google for a video if you don't know how) then restore& rejailbreak. Don't install that next time.
     
  3. bandofbrothers macrumors 601

    bandofbrothers

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    Uk
    #3

    Siri extensions crashes the iPhone.
     
  4. H3ck9d thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 8, 2013
    #4
    iTunes don't recognize my phone in DFU :/// It can't go to DFU ? :O
     
  5. j.dstasio macrumors 6502

    j.dstasio

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    South Jersey
  6. AlphaDogg macrumors 68040

    AlphaDogg

    Joined:
    May 20, 2010
    Location:
    Boulder, CO
    #6
    You're probably putting it in DFU mode wrong.

    ----------

    If your screen is black with no Apple logo, that's a sign that you're actually in DFU mode.
     
  7. H3ck9d thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 8, 2013
    #7
    My screen is black, but the iTunes not recoginze the phone :S
     
  8. AlphaDogg macrumors 68040

    AlphaDogg

    Joined:
    May 20, 2010
    Location:
    Boulder, CO
    #8
    Then your phone is probably off. Are you sure you followed the instructions for DFU mode correctly?
     
  9. H3ck9d thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 8, 2013
    #9
    Yes...

    But now, I can't switch on the phone etc. :/
     
  10. AlphaDogg macrumors 68040

    AlphaDogg

    Joined:
    May 20, 2010
    Location:
    Boulder, CO
    #10
    Try a different USB port and restart your computer.
     
  11. H3ck9d thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 8, 2013
    #11
    I restarted my MAC, i tested the 10.7 lion, and the 10.8.2 Ml... but not worked

    I testing the windows pc now.
     
  12. H3ck9d thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 8, 2013
    #12
     

Share This Page