Export as Quicktime doesn't play video, just audio?

Discussion in 'Digital Video' started by nautiq544, Sep 22, 2008.

  1. nautiq544 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 22, 2008
    #1
    Does anyone understand this problem? When I exported the video to a friends computer it does not play the video on his in computer.
     
  2. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    What are the specs of his and your computer?

    Has he the latest quicktime? Have you?

    From where do you export from?

    What are the settings you used?

    What do you mean by "I exported the video to a friends computer"?
    Did you send it to him or did you use his computer?


    Questions, questions, questions.
     
  3. LethalWolfe macrumors G3

    LethalWolfe

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #3
    Your friend doesn't have the video codec installed to be able to playback the file.


    Lethal
     
  4. elvirav macrumors member

    elvirav

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Location:
    California, off and on.
    #4
    Yes, this. I have this feeling that it's an H.254 codec, since a lot of non-Mac computers don't have this codec installed. (One of the common complaints is that there is audio and no video.) Or perhaps DivX and he's using the wrong media player. If he tried to play it with Windows Media Player, it's useless without the right codecs. (And it's difficult to get WMP to play H.264.)

    http://www.videolan.org/vlc This is what he needs.
     

Share This Page