Expose controls reset continually

Discussion in 'macOS' started by zen, May 24, 2008.

  1. zen macrumors 68000

    zen

    Joined:
    Jun 26, 2003
    #1
    I had this problem in Tiger on my PowerBook, and now in Leopard on my new iMac.

    In System Preferences, I have various mouse buttons set to activate Expose, but no quick keys set.

    This works fine, but once every couple of weeks, I find my mouse buttons don't do any Expose actions. If I open System Preferences, I find the Expose settings are all blank.

    The only similarity between this iMac and my old PowerBook is that I am using a Logitech MX518 mouse. I have no mouse software installed.

    Anybody else have this problem? Is it a case of trashing some prefs file to sort the problem?
     
  2. richard.mac macrumors 603

    richard.mac

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    51.50024, -0.12662
    #2
    do you use Time Machine? there is a bug in Leopard where your Dashboard and Exposé mouse and keyboard shortcuts and even the Dictionary Panel shortcut are cleared after you delete or restore a file in within the Time Machine interface.
     
  3. Veldek macrumors 68000

    Veldek

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Location:
    Germany
    #3
    Or do you play WoW? There's still a bug where these settings disappear sometimes wehen you played the game. I guess it has something to do with minimizing/maximizing the window while playing, to look up something, for example.
     
  4. zen thread starter macrumors 68000

    zen

    Joined:
    Jun 26, 2003
    #4
    Hmm, no, Time Machine is disabled.

    But I do play WoW! Odd bug that, if it is WoW causing it.
     
  5. Veldek macrumors 68000

    Veldek

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Location:
    Germany
    #5
    Yes, it's well known (only the developers don't seem to know). There's even an Apple script out there that you can use to get your settings back, though it didn't work for me.
     

Share This Page