Expose on Windows XP

Discussion in 'macOS' started by hazedragon45, Oct 26, 2009.

  1. hazedragon45 macrumors regular

    Joined:
    Oct 23, 2009
    #1
    I really want to get a Mac, and one of the reasons is EXPOSE... Is there any way i can get this on a PC? Can't afford a mac at the moment.

    Thanks
     
  2. Ivan P macrumors 68030

    Ivan P

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    Home
    #2
    The main reason for Expose is because OS X doesn't have a taskbar for you to easily find a certain window - considering XP has a taskbar there's not really any reason to need Expose. Anything you may find will be a cheap ripoff though.
     
  3. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #3
    There are a couple of apps out there, the only one I know of is TopDesk, but it isn't free.
     
  4. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #4
  5. manmeet macrumors member

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Location:
    India
    #5
    hehehe

    If you cannot afford mac then don't come to this forums and don't try to bring it's features on Xp and if you do so, it will be called hackintosh!
     
  6. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #6
    No need for all that. I have to use a XP machine at work, but often find myself missing Expose. If I could install any apps, I would install something that gives me that feature.
     
  7. Skweeky macrumors member

    Joined:
    Sep 17, 2008
    #7
    Blimey, Lighten up fella!
     
  8. ranguvar macrumors 6502

    Joined:
    Sep 18, 2009
    #8
    You, sir, fail.
     

Share This Page