Expose

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Stercus, Mar 27, 2008.

  1. Stercus macrumors newbie

    Joined:
    Jan 31, 2006
    #1
    Is there anyway to adjust the threshold for Expose corner activation? I want the corners to wait a few seconds longer before the assigned Expose assignment activates.

    Opps, didn't mean to post in hardware... sorry.
     
  2. mackindergarten macrumors 6502

    Joined:
    Feb 21, 2008
    #2
    Hi,

    as far as I know, that's not possible. But you could assign a modifier key to it as well, so Exposé is only triggered when you hold down the, say, command key and move your mouse to a corner.

    /Rupert
     
  3. Watabou macrumors 68040

    Watabou

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Location:
    United States
    #3
    How do I do that? That would be a bit more helpful because I hate reaching up the top to do expose. When I turned on the screen corners, they were a pain because they kept activating whenever i went there by accident.
     
  4. mackindergarten macrumors 6502

    Joined:
    Feb 21, 2008
    #4
    Hi,

    * bring up System Preferences > Exposé & Spaces.
    * with one of the drop downs menus for a corner open, press the modifier key you want (ie command).
    * the menu items will change (showing the command symbol along with the function keys)
    * pick the one you want

    A detailed explanation in this post over at Mac Kindergarten.

    Hope does the job for you.
    /Rupert
     
  5. Watabou macrumors 68040

    Watabou

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Location:
    United States
    #5
    You are one helpful guy.

    That worked. That kinda surprised me and made me smile when the menu items changed. Go Apple.
     
  6. Stercus thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 31, 2006
    #6
    Awesome, thanks a lot for this bit of info.
     

Share This Page