extending desktop to a second monitor

Discussion in 'Mac Accessories' started by shadowschild, Oct 25, 2008.

  1. shadowschild macrumors member

    Joined:
    Aug 8, 2008
    #1
    hey i just set up a second monitor and is their a programe to put the top toolbar and bottum toolbar on the other?
     
  2. chilipie macrumors 6502a

    chilipie

    Joined:
    May 8, 2006
    Location:
    Englandshire
    #2
    No, the dock and menu bar are always on the same monitor.

    Edit: Might have misunderstood ya - go to System Preferences > Displays, and drag the menu bar from one screen to the other.
     
  3. jonbravo77 macrumors 6502a

    jonbravo77

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Location:
    Phoenix, AZ
    #3
    if you want to change your main desktop from your main monitor to the secondary monitor go to Sys Pref/Displays/Arrangement and you can see a blue bar on the top of one of the monitors. drag that blue bar to the other monitor and it will move the top menu bar and your dock to the secondary monitor. Both will move.
     
  4. shadowschild thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 8, 2008
    #4
    i mean i would want it to where i have top and bottum toolbars on both monitors so i can run photoshop on one and final cut on the other!
     
  5. chilipie macrumors 6502a

    chilipie

    Joined:
    May 8, 2006
    Location:
    Englandshire
    #5
    Nope, you can't do that I'm afraid.
     
  6. jonbravo77 macrumors 6502a

    jonbravo77

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Location:
    Phoenix, AZ
    #6
    Chili is right, no can do... Sorry :(
     
  7. chilipie macrumors 6502a

    chilipie

    Joined:
    May 8, 2006
    Location:
    Englandshire
    #7
    Somehow I just read your sig as 'MBP 15" - would trade for wife' :eek: :D
     
  8. jonbravo77 macrumors 6502a

    jonbravo77

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Location:
    Phoenix, AZ
    #8
    LOL, maybe the new ones that just came out. We can talk... :D
     

Share This Page