External HD/Time Machine/MBP

Discussion in 'MacBook Pro' started by ghsNick, Jun 21, 2011.

  1. ghsNick, Jun 21, 2011
    Last edited: Jun 21, 2011

    ghsNick macrumors 68020

    ghsNick

    Joined:
    May 25, 2010
    #1
    I'm in the middle of a backup from time machine to my MBP.
    If I stop it in the middle what happens?
    I realized I don't want to back it up that far.
     
  2. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
  3. ghsNick thread starter macrumors 68020

    ghsNick

    Joined:
    May 25, 2010
    #3
    No. I started uploading a back up from yesterday and accidentally stopped in the middle. I chose to replace the HD with the Backup version. Stopped halfway like an idiot. And now I lost 10Gb's somewhere. Can I delete that wasted upload?
     
  4. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #4
    I'm not sure I understand. You were backing up your internal hard drive, but stopped the backup in the middle of the process? Or you were restoring your hard drive from a backup file, and stopped the restoration?
     
  5. ghsNick thread starter macrumors 68020

    ghsNick

    Joined:
    May 25, 2010
    #5
    That one. I accidentally stopped towards the beginning. I erased the Macintosh HD in the "Time Machine Backups" after stopping on accident.

    My available GB's before the restoration was 482.36GB. After stopping at the beginning of the restoration I had 475GB (so 7 GB's were used somewhere.) After I saw the Macintosh HD in the Time Machine Backups folder and erased it. My GB available is 482.36GB again.

    Do you think I erased anything/messed anything up?
     
  6. ghsNick thread starter macrumors 68020

    ghsNick

    Joined:
    May 25, 2010
    #6
    Also. I hooked up my external HD to my MBP to transfer over iTunes music yesterday. After I did the transfer I used it as my Time Machine. It said it had to reset the setting to make it work, I let it. It was my time machine.

    Well now I need to transfer something else over from my PC to my Mac.
    When I plug it into my PC the external HD isn't working.
    I'm so frustrated right now. Please help.
     

Share This Page