External Monitor glitches

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by jordygreen, Dec 27, 2014.

  1. jordygreen macrumors 6502

    jordygreen

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Location:
    London, UK
    #1
    I recently picked up the new Dell UP2715K absolutely beautiful 4K monitor, I have however just encountered a problem specifically when using Photoshop mainly when doing skin retouching work with brushes.

    When I move the brush or cursor during Photoshop I get black box instead of the cursor and sometimes black lines on the screen. The machine does become slightly laggy also.

    These are the specs i'm running on so not an old machine, I also want to add i'm not trying to use the Dell Monitor at 4K either, I was at 2880px wide I think.

    [​IMG]

    Any help would be awesome.
     
  2. jordygreen thread starter macrumors 6502

    jordygreen

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Location:
    London, UK
    #2
    I have tried PRAM reset and still not done anything. Any help would be great.
     
  3. Apple fanboy macrumors Core

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
    #3
    What resolution are you driving the external monitor at? Try reducing it and see if you have the same issues.
     
  4. jordygreen thread starter macrumors 6502

    jordygreen

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Location:
    London, UK
    #4
    I'm only running it at 2560x1440

    Just tried lower resolutions, and it still happens. I don't know if there is any new drivers I should download for Dell or anything?
     

Share This Page