Extreme to Time Capsule.....

Discussion in 'Mac Accessories' started by Ifti, Jun 13, 2013.

  1. Ifti macrumors 68000

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Location:
    UK
    #1
    I have an Airport Extreme at the moment (a couple of years old), and am looking to buy the newest Time Capsule instead.

    Can I back up the config from my Extreme and restore it to the TC, or do I need to perform a fresh setup on the TC?
     
  2. AppleFan360 macrumors 68020

    Joined:
    Jan 26, 2008
    #2
    Yes. You can export your configuration from your Extreme to your new TC. What I did was setup the TC as new and then import the configuration file.
     
  3. sick z33 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 20, 2008
    #3
    Wish I knew that! I started over as new and wiped out my old TC :(
     
  4. Ifti, Jun 13, 2013
    Last edited: Jun 13, 2013

    Ifti thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Location:
    UK
    #4
    Great thanks - thats what I'll be doing!
     

Share This Page