iPhone F.lux toggle?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by bobright, Nov 28, 2014.

  1. bobright macrumors 601

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #1
    I use CCSettings and haven't found a way to get a toggle for f.lux. Does anybody know of a tweak? If not CCSettings could I use something else to get it on the bottom menu bar?
     
  2. Tmlfan3 macrumors regular

    Joined:
    Jan 6, 2013
    #2
    I'm using quickcc and the f.lux flipswitch toggle. I think ccsettings uses flipswitch so it should be good for you.
     
  3. bobright thread starter macrumors 601

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #3
    I thought it was broken and turned on but not off? Anybody else with experience?

    I'll probably give it a shot thanks
     
  4. Tmlfan3 macrumors regular

    Joined:
    Jan 6, 2013
    #4
    It updated recently and has been working fine for me since.
     
  5. Geert76 macrumors 65816

    Joined:
    Feb 28, 2014
    Location:
    the Netherlands
    #5
    jup, same here....perfectly working after the latest update
     
  6. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #6
    I use the f.lux flip switch toggle with FlipControlCenter. Works perfectly. Only problem is, every time you add a new toggle, FlipControlCenter resets and you have to select and organize all your toggles again. Luckily I don't ever add toggles! Haha
     
  7. bobright thread starter macrumors 601

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #7
    I searched Quickcc and couldn't find anything? Isn't this the same as below and we'd have to use Flipswitch altogether?

    I know it's minor to complain about but I don't like how Flipswitch/FlipControlCenter changes the icons and makes them bigger, is there any way to keep the default look and how they look via CCSettings? I doubt I can because as soon as I install F.lux flipswitch toggle it looks like Flipswitch is automatically installed and the icons change.:(
     
  8. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #8
    Ahh interesting. I didn't realize this. I knew the icons changed but I've only ever used FlipControlCenter. I've never used anything else. Surely there is a way to theme them to the icons you want...I'll do some digging for you and let you know if I find anything.
     
  9. bobright thread starter macrumors 601

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #9
    ^Thanks Bro
     
  10. that be me macrumors 6502

    Joined:
    Sep 12, 2013
    #10
    Flipswitch doesn't want to work on 8.1.1. Anyone know if Ryan is working on a patch?
     
  11. Tmlfan3 macrumors regular

    Joined:
    Jan 6, 2013
    #11

    Sorry my bad. Should've been quickactivator
     

Share This Page