Face time

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Dominicanyor, Apr 21, 2012.

  1. Dominicanyor macrumors 6502a

    Dominicanyor

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Location:
    Florida
    #1
    To use FaceTime does it have to be with wifi only?
     
  2. Apple fanboy macrumors Core

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
  3. Dominicanyor thread starter macrumors 6502a

    Dominicanyor

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Location:
    Florida
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Or if you JB you can use do facetime on 3G too.
     
  5. Dominicanyor thread starter macrumors 6502a

    Dominicanyor

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Location:
    Florida
  6. Dominicanyor thread starter macrumors 6502a

    Dominicanyor

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Location:
    Florida

Share This Page