Facebook isn't working properly

Discussion in 'macOS' started by bluedoggiant, Jan 6, 2008.

  1. bluedoggiant macrumors 68030

    bluedoggiant

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Location:
    MD & ATL,GA
    #1
    I didn't post this in the applications forum because even if i use firefox instead of safari, the problem is there. The pages only load when they want to load. It is constantly giving me this proxy error, and im always logging out within 3 secs of logging in:eek:.

    I think its a cookies problem, but I'm not sure
     
  2. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #2
    Fine for me, seems to be a problem on your end...
     
  3. bluedoggiant thread starter macrumors 68030

    bluedoggiant

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Location:
    MD & ATL,GA
    #3
    after leaving the site, it wont work, and it make it work, i have to log out and in, and reset safari, get on facebook, fine, still some errors, but works, leave the site, go back after 5 minutes, there it is, the problem again.
     
  4. Eraserhead macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #4
    Its working fine for me too in Safari as well. A wall post took a while to go through, but my internet connection is t3h slowness sometimes.
     
  5. Ish macrumors 68000

    Ish

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Location:
    UK
    #5
    I'm shut out of my FB account. Doesn't recognise the password any more and when I tried to ask for a new one it said it didn't recognise my email as valid, even though the exact same one was sitting there in the 'remember me' box in the corner.
     
  6. 119576 Guest

    119576

    Joined:
    Aug 6, 2007
    #6
    It's working fine for me. The only problem I've had this evening was a wall post not being submitted, but it went through on the second try.
     
  7. bluedoggiant thread starter macrumors 68030

    bluedoggiant

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Location:
    MD & ATL,GA
    #7
    I guess I should say the problems have to do with proxy, and logging in
     
  8. alex.d macrumors newbie

    Joined:
    Dec 19, 2007
    #8
    I'm having the same problem

    I have to reset the cache and it temp works but then it doesn't
    This helped me http://opendns.com/
    but i'm having the same problem again.
     
  9. bluedoggiant thread starter macrumors 68030

    bluedoggiant

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Location:
    MD & ATL,GA
    #9
    same, it works for temp after i reset the cache
     

Share This Page