Facebook SDK in the Simulator?

Discussion in 'iOS Programming' started by thedollarhunter, Oct 11, 2011.

  1. thedollarhunter macrumors member

    Joined:
    May 9, 2011
    Location:
    UK
    #1
    Has anyone got facebook sign-in working in the simulator?

    Any gems of wisdom to share, before I spend the weekend working on this one :rolleyes:

    Cheers!
     
  2. sundialsoft macrumors newbie

    sundialsoft

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Location:
    Scotland
    #2
    FB Connect on simulator

    I have not had to do anything special to have FB connect log on & work fine on simulator. I got the demo app working with the id's I created for my app & transferred it all into the real app. Just works out the box.

    What goes wrong for you?
     
  3. idelovski macrumors regular

    Joined:
    Sep 11, 2008
    #3
    Do you have an app that does not run in background - with the flag set in info.plist?
     
  4. thedollarhunter thread starter macrumors member

    Joined:
    May 9, 2011
    Location:
    UK
    #4
    Wow! It is as easy as pie! I was expecting this to be a real pain :D

    Only thing worth noting so far is that the fb app id is a string so @"123456" in code and it gains a prefix of fb in the property list so fb123456

    I guess this was not so easy in the early days of iOS coding?
     
  5. dejo Moderator

    dejo

    Staff Member

    Joined:
    Sep 2, 2004
    Location:
    The Centennial State
    #5

Share This Page