factory unlocked iphone no service problem PLASE HELP

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by you3gs, Sep 10, 2012.

  1. you3gs macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2012
    #1
    okay i m really tired of this ! i m new here and i have a siriouse problem and it s driving me crazy i have an iphone 4 factory unlocked a week ago it was working fine i installed the twaek tetherme from cydia and now the iphone is stuck on searching or no service phase it can not find the network sometimes it findes the signal when i reset the network settings for some minutes and it goes away please help me i couldn t get over this , ireally need help cuz i m going away from home soon ,thanks :)

    ----------

    when i reset the network settings the signal cames back for a while so why i think it s not a hardware problem , right ?
     
  2. you3gs thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2012
    #2
    i m waiting for your suggestions guys , please help me
     
  3. you3gs thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2012
    #3
    guys ?

    ----------

    i reay need help cuz i m going on a travel without connection :/
     
  4. you3gs thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2012
    #4
    i dont want flood but i REALLY need help i don t got time
     
  5. j.dstasio macrumors 6502

    j.dstasio

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    South Jersey
    #5
    I'm going to go out on a limb here, but...

    Did you try to uninstall Tetherme? Did you install it from the correct/ official repo?

    If you have an antenna problem, the iPhone 4 antenna is fairly easy to replace.
     
  6. you3gs thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2012
    #6
    i tried everything even a hole restore
    i didnt even drop the phone what to do ?
     
  7. you3gs thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2012
  8. you3gs thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2012

Share This Page