Failed to Fetch http://apt.modmyi.com/dists/... Can't Upgrade Cydia?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Maverick1337, Oct 13, 2009.

  1. Maverick1337 macrumors 65816

    Maverick1337

    Joined:
    Nov 4, 2008
    #1
  2. Maverick1337 thread starter macrumors 65816

    Maverick1337

    Joined:
    Nov 4, 2008
    #2
    If the ModMyI repo is down because it is saying "Failed to fetch.." is it just a waiting game for it to come back up?
     
  3. Goodeye macrumors 6502a

    Goodeye

    Joined:
    Jan 30, 2009
    #3
    With the blackra1n coming out last sunday cydia and it's repos got hit hard over the weekend I think it's had a hard time because of that. Eventually it should come back. I have no errors getting it to come up.
     
  4. Maverick1337 thread starter macrumors 65816

    Maverick1337

    Joined:
    Nov 4, 2008
    #4
    Alright, I used PwnageTool 3.1.4 yesterday lol to jailbreak my 3.1.2 so maybe there will be a fix in the near future. It's just weird that some people are getting the error and others arent i dont understand how that works.
     
  5. Maverick1337 thread starter macrumors 65816

    Maverick1337

    Joined:
    Nov 4, 2008
    #5
    So has anyone gotten this error and found a fix for it?
     
  6. gough macrumors newbie

    Joined:
    Mar 15, 2009
  7. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #7
    These errors are caused by repository servers being down. There's nothing to fix. You just have to wait.
     
  8. nissin macrumors newbie

    Joined:
    Mar 19, 2008
    #8
    has anyone had trouble restarting their phone after updating cydia? i re-jailbroke my phone on fri and after installing updates for cydia, it said the 'system' needed to restart. now whenever i turn on my phone it boots for about 20 seconds then quits and shuts down. have i bricked my phone or is there anything else i can do?
     
  9. iPhone-power macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 12, 2009
    #9
    Sounds like you have the new 3GS with the new bootrom. You should read some of the threads and posts here about what a tethered jailbreak is.
     
  10. nissin macrumors newbie

    Joined:
    Mar 19, 2008
    #10
    i did and i thought i had it squared away, but oh well. restored in dfu mode, everythings working now.
     

Share This Page