fallout 3 macbook better than using an xbox 360??

Discussion in 'MacBook Pro' started by lewisp, May 31, 2010.

  1. lewisp macrumors newbie

    Joined:
    May 31, 2010
    #1
    i used to have fallout for xbox 360 and i miss it, but tomorrow im going to be buying a macbook pro 13" 2.66ghz i was just wondering will it run smoother and/or with better graphics? obviously in boot camp

    cheers,
    lewis.
     
  2. Ronnoco macrumors 68030

    Ronnoco

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Location:
    United States of America
    #2
    I'm pretty sure that the console is going to be better than an Apple laptop for gaming...but let us know what you think when you get it going...:)
     
  3. miicah macrumors regular

    Joined:
    Apr 14, 2010
    #3
    Probably not since the xbox has to be able to run Fallout at 1080p
     
  4. ozreth macrumors 65816

    ozreth

    Joined:
    Nov 5, 2009
    #4
    The 13" definitely won't run it better than a console, but you'll be able to run it. And on the plus side be able to run it wherever you want : )
     
  5. Ronnoco macrumors 68030

    Ronnoco

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Location:
    United States of America
    #5
    Good point! :D
     
  6. lewisp thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 31, 2010
    #6
    well i was running it on 1080i settings on a 32" samsung, was a bit blurry caus of how close i was sat to the tv in ratio to how big it was.

    i would be happy if it ran it as smooth, and with the same kind of graphics, or will the mac run it more rough and not as good graphics?

    cheers,
    lewis.
     
  7. lewisp thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 31, 2010
  8. iSpoody 1243 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Location:
    Australia
    #8
    it will run fine
    just make sure resolution is at 1280 800 and AA is off.
    might have to set textures to medium to get a very fluid frame rate tho
     
  9. TobiasKM macrumors newbie

    Joined:
    May 5, 2010
    #9
    No..

    The Xbox360 runs it at 720p, then you can choose to upscale it to 1080p if you want to..

    But the game is rendered in 720p, always.
     

Share This Page