Fast Switching user account question...

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by blackfx35, Jan 22, 2009.

  1. blackfx35 macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #1
    When I use the fast switching users function, do the programs that I have running with one user profile remain running as I change to another user profile? If I am running handbrake and switch users, will that mess handbrake up? Or will it be fine when I switch back to the original user account? Thanks.
     
  2. BlueRevolution macrumors 603

    BlueRevolution

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Montreal, QC
  3. madog macrumors 65816

    madog

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Location:
    Korova Milkbar
    #3
    We used to make good use of our display machines for handbrake-ing. We would run it on the admin account on five machines and switch to the demo account and they would go through just fine most of the time. I would suppose those were normal handbrake problems and not because we were switching users though as a second rip would turn out fine.
     
  4. blackfx35 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #4
    Is there a way to disable the need to input a password everytime I change user accounts?
     
  5. BlueRevolution macrumors 603

    BlueRevolution

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Montreal, QC
    #5
    Only by removing the password from the account altogether, which (depending on your use) I wouldn't recommend.
     
  6. blackfx35 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #6
    Thanks, its just my wife and I who use the computer, so we aren't concerned about having passwords. Having said that, perhaps there is something I am not thinking of....
     
  7. BlueRevolution macrumors 603

    BlueRevolution

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Montreal, QC
    #7
    It also means that anybody else can access your computer and gain root access, including via file sharing if you have that enabled.
     

Share This Page